rehabilitiation centre groot/koen van velsen

via: blueverticalstudio

“This rehabilitation centre in a Dutch forest by Architectenbureau Koen van Velsen is one of six projects to be shortlisted for this year’s Mies van der Rohe Award.”

  1. modern-eclecticism reblogged this from cabbagerose
  2. architecturesquared reblogged this from cabbagerose
  3. surrenderthepink reblogged this from cabbagerose
  4. arckwy reblogged this from cabbagerose
  5. aa-plus1 reblogged this from cabbagerose
  6. darkturquoise reblogged this from cabbagerose
  7. architecttoarchitect reblogged this from luckyavalon
  8. alexlaughnan reblogged this from designandarchitecture
  9. 3216vert reblogged this from cabbagerose
  10. im-a-sexy-musical-penguin reblogged this from cabbagerose
  11. specky23 reblogged this from cabbagerose
  12. everypersondancesoon reblogged this from cabbagerose
  13. cuddletime reblogged this from cabbagerose
  14. tunnelman reblogged this from cabbagerose
  15. ilsogno reblogged this from designandarchitecture
  16. leotheperv reblogged this from cabbagerose
  17. rei-de-espada reblogged this from cabbagerose
  18. sundialoftheinfinite reblogged this from cabbagerose
  19. luckyavalon reblogged this from cabbagerose
  20. sakataginchan reblogged this from kurowolf
  21. carbonical reblogged this from kurowolf
  22. kurowolf reblogged this from designandarchitecture
  23. daughterofthejoker reblogged this from cabbagerose